linneathyren.blogg.se

Uppväxt på bondgård, nu mer storstads-brud, med ett brinnande djurintresse

Antagning

Jo, jag vet ... Det var ett bra tag sedan jag skrev något här. Men de blir så ibland. Har ingen egentlig ursäkt mer än att jag jobbat arslet av mig senaste månaden.        Hej föresten! 
 
Jag har nu fått mitt antagningsbesked, kom in på högskoleingenjörsutbildning i Elektroteknik på KTH campus flemingsberg. Står också som reserv på Civilingenjör i materialdesign samt i teknisk kemi.
Just nu har jag lite svårt att säga hur det känns, och hur jag kommer välja att göra med om jag vill stå kvar som reserv eller inte. Detta beror på olika saker, Elektroteknik är det som känns mest lokande, dock befinner sig denna utbildning utanför själva KTH. vilket inte känns super kul, jag vill gärna vara där det händer och inte 20 minuter därifrån. OCH såklart vill jag bli civilingenjör och inte högskoleingenjör, även om det känns frestande att bara ha 3 år kvar i skolan. Däremot känns teknisk kemi som en aldelse för teoretisk och flummig utbildning där det blir lite "hmm.. ja, du kan ju altid forska..." för att det blir nästan lite för brett. Materialdesignen känner jag mig väldigt osäker på dock. Jag känner att det blir lite smalt och att det kanske inte riktigt är vad jag vill hålla på med i framtiden. sååå... jag har en del väldigt tunga beslut framför mig.
 
Annars går jobbet väldigt bra. det flyter på nårgorlunda trotts endel sjukskrivvningar och kort om semesterpersonal. så det är med andra ord mycket att göra periodvis men nu är det bara 4 veckor kvar! sen börjar Mottagningen på KTH! :D och jag är så galet taggad på å börja plugga igen!!!!
 
Ha det bra! Vi hörs!
 
(Blev nästan lite fjjolligt glad när jag såg detta, känns fantastiskt att börja studera vid KTH till hösten)